25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIubiri trecătoare în Cetatea Filmului

Iubiri trecătoare în Cetatea Filmului


Cupidon şi-a făcut de cap în anul 2007 la Hollywood. Multe vedete din Cetatea Filmului s-au cuplat şi mai multe s-au despărţit, confirmând că în lumea show-bizz-ului iubirea este trecătoare, iar unele cupluri s-au bucurat de venirea pe lume a primului lor copil.

Anul 2007 i-a adus carismaticului George Clooney o nouă cucerire. Sarah Larson, care s-a făcut remarcată după participarea la un reality-show, a reuşit ceea ce jumătate din femeile necuplate de la Hollywood nu au reuşit, şi anume să-l îmblânzească pe acesta. Actorul şi noua lui iubită au fost văzuţi în repetate rânduri în ipostaze intime şi au apărut împreună pe covorul roşu la mai toate premierele de la Hollywood.

Deşi după divorţul de Ryan Phillippe, actriţa Reese Witherspoon a evitat să se expună prea mult în faţa presei şi nu a confirmat oficial că are o relaţie cu Jake Gyllenhaal, cei doi au fost văzuţi de mai multe ori împreună, sărutându-se şi îmbrăţişându-se, arătând că între ei este ceva mai mult decât o simplă prietenie. O sursă apropiată celor doi a declarat că ei au foarte multe în comun şi că lui Jake îi face o deosebită plăcere să petreacă timpul împreună cu cei doi copii ai lui Reese. Nu ne rămâne decât să sperăm că iubirea lor se va concretiza într-o relaţie frumoasă şi, cine ştie, poate curând vor bate şi clopote de nuntă.

Poate cea mai mediatizată „lipeală“ a anului trecut îi are ca protagonişti pe Justin Timberlake şi pe actriţa Jessica Biel. Cei doi au fost văzuţi împreună prima dată în Anglia, când Timberlake era în turneul de promovare a noului său album. De atunci, ei au devenit cel mai admirat şi vânat cuplu de la Hollywood, iar dragostea lor pare să înflorească pe zi ce trece, deşi Justin este destul de reţinut în declaraţii, spunând despre iubita lui doar că „miroase foarte bine“ şi că „îl face să fie romantic“.

În afara de aceştia şi multe alte cupluri care s-au format la Hollywood, multe vedete au ales să-şi pună pirostriile în anul 2007. Printre acestea se numără actriţa Eva Longoria, pe care o cunoaştem cu toţii din serialul „Neveste disperate“, care s-a căsătorit cu jucătorul de baschet Tony Parker pe 7 iulie 2007, considerată cea mai norocoasă zi din an. Nu doar ei au ajuns în faţa altarului. Usher s-a căsătorit şi el cu logodnica sa, Tameka Foster, Rebecca Romijn şi Jerry O’Connell au spus şi ei „Da“ în faţa lui Dumnezeu, la fel ca şi Laila Ali şi Curtis Conway, Ellen Pompeo şi Chris Ivery, Julianna Margulies şi iubitul ei, Keith Lieberthal.

Cupluri cu copii

Jessica Alba şi-a găsit şi ea jumătatea în anul 2007. Ea şi-a cunoscut iubitul, Cash Warren, pe platourile de filmare a filmului „Cei patru fantastici“, unde el lucra ca asistent al regizorului. Dragostea lor a înflorit de atunci, iar de curând cei doi au anunţat nu doar că s-au logodit, ci şi că aşteaptă un copil, care va veni pe lume în vara lui 2008. Deşi au avut o scurtă perioadă de „pauză“ în luna iunie a anului trecut, ei s-au împăcat în luna august şi de atunci sunt cât se poate de fericiţi împreună.

Şi Nicole Richie şi iubitul ei, Joel Madden, s-au cuplat la începutul anului trecut şi nu după mult timp au anunţat că vor deveni părinţi. Ei aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, dar deocamdată nu au planuri de căsătorie.

În aceeaşi „tendinţă“ se încadrează şi frumoasa Salma Hayek, care a stârnit o adevărată frenezie în luna martie a anului trecut, când a anunţat nu doar că s-a logodit cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, ci şi că va deveni mămică. În luna septembrie a lui 2007, Salma a adus pe lume o fetiţă, Valentina Paloma, şi a declarat presei că în 2008 îşi va pune şi pirostriile. Dintre vedetele de la Hollywood care au rămas însărcinate în 2007 nu trebuie să le uităm pe Christina Aguilera, Halle Berry şi Jennifer Lopez.

Divorţuri în show-bizz

Anul 2007 nu a fost însă tocmai reuşit pentru unii amorezi de la Hollywood. Relaţii aparent solide s-au destrămat într-o clipită, dive precum Kylie Minogue, Cameron Diaz, Britney Spears pomenindu-se singure în faţa reflectoarelor.

Unul dintre cele mai mediatizate divorţuri ale anului trecut a fost cel dintre prinţesa decăzută a muzicii pop, Britney Spears, a cărei despărţire de Kevin Federline a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor. Apogeul a fost atins la începutul toamnei, când, din cauza consumului de droguri şi alcool, Britney a pierdut temporar custodia copiilor în favoarea fostului soţ.

Altă despărţire mediatizată a fost cea dintre actriţa Cameron Diaz şi cântăreţul Justin Timberlake, care, după trei ani de relaţie, au decis să îşi spună adio. Între timp, Justin şi-a refăcut viaţa alături de Jessica Biel, în timp ce Cameron Diaz nu a reuşit să îşi găsească un iubit stabil. Seria divorţurilor celebre este continuată de Sir Paul McCartney şi Heather Mills, care au ajuns pe primele pagini ale ziarelor mai ales din cauza aspectelor financiare ale divorţului. Rândul vedetelor divorţate în 2007 este îngroşat de Sean Penn – Robin Wright, unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, care tocmai şi-au anunţat despărţirea după o căsnicie de 11 ani. Anul 2007 a fost mai mult decât plin pentru voluptuoasa actriţă Pamela Anderson, care pe 2 februarie a divorţat de cântăreţul Kid Rock, după un mariaj care a durat patru luni. Între timp, vedeta sexy s-a căsătorit cu un fost iubit al lui Paris Hilton, Rick Salmon. Tot în februarie şi-au anunţat separarea cântăreaţa canadiană Alanis Morissette şi actorul american Ryan Reynolds. Cam în aceeaşi perioadă a spus adio şi mignona solistă australiană Kylie Minogue, care nu a putut suporta infidelităţile iubitului său, Olivier Martinez.

Iubire cu năbădăi

Nici Carmen Electra nu a dorit să rămână mai prejos şi, după trei ani de căsnicie cu Dave Navarro, a decis că este timpul să divorţeze. Exemplul ei a fost urmat de Uma Thurman, care, tot după trei ani de relaţie, i-a spus adio lui Andre Balazs. Primăvara a fost de rău augur şi pentru Paris Hilton, care, deşi părea că este mai aproape ca oricând de altar, s-a despărţit de Stavros Niarchos, la fel ca şi James Blunt şi Petra Nemcova, cei doi anunţând însă că vor să rămână buni prieteni.

În luna mai s-au despărţit Kate Hudson şi Owen Wilson, despărţire care l-a afectat foarte tare pe actorul american, acesta încercând să se sinucidă în august. Anul trecut nu a fost foarte reuşit nici pentru Jessica Simpson, care, după nouă luni de elaţie, a decis că John Mayer nu este bărbatul perfect. Toamna lui 2007 nu a fost nici ea scutită de despărţiri celebre. În septembrie, Michelle Williams şi Heath Ledger au pus capăt unei relaţii de trei ani, iar luna octombrie a consemnat divorţul celui mai cunoscut cuplu al Parisului, format de preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi de soţia sa, Cecilia. Între timp, preşedintele Franţei şi-a regăsit fericirea în braţele fostului manechin Carla Bruni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS